Hvor er Wallpipe 1 år efter Løvens Hule?

Hvor er Wallpipe 1 år efter Løvens Hule? - WallPipe

Tænk at der allerede er gået 1 år siden vi var i Løvens Hule og trak en investering med hjem fra Christian Arnsted (se programmet her)

Når jeg tænker tilbage på det år der er gået, kan jeg slet ikke forstå at der KUN er gået 1 år!

Lad os spole tiden tilbage til 17 januar 2020.

Løvens Hule ruller over skærmen, og der står jeg inkl. min virksomhed WallPipe, og JA det var HELE WallPipe jeg havde med i studiet. WallPipe bestod dengang kun af en håndfuld lamper, drejebænken og jeg selv, og det hele blev drevet hjemme i køkkenet (jeg var ikke helt så populær) 

 Det var hvad virksomheden bestod af inden optagelserne til Løvens Hule

 

Nå.. men der står jeg så, foran 5 Løver, med en bæredygtig vision/mission og nogle lamper som jeg vil udføre missionen med.
Som mange nok af jer ved, har Christian Arnsted også lidt kærlighed til bæredygtige virksomheder. Det var en afgrunden til at han valgte at tage med på min iværksætter rejse.

Rejsen har som sagt varede i et år og jeg vil prøve at remse lidt op: 

 1. Flyttede ud af køkkenet og lejede 5 kvm. De 5 kvm blev hurtigt til 30 kvm og de 30 kvm er nu blevet til 250 kvm. Som består af; Værksted, showroom, kontorer m.m.
 2. Fra 1 ansat til et team på 14
 3. Åbnet showroom i Randers
 4. Eksportsalg til Tyskland (kæder)
 5. Deltager på Verdens Udstillingen i Dubai 2021
 6. Nomineret til årets iværksætter
 7. Skabt en 100% bæredygtig forretning
 8. Opbygget en virksomhed hvor størstedelen af ansatte er flexjobber
 9. Lanceret 12 nye produkter
 10. Ramt af nedlukninger (Corona)
 11. Deltog i Løvens Hule – Velkommen til virkeligheden (Se programmet her)
 12. Sejret over Corona, og kom stærkere ud på den anden side
 13. Afholdt 20 – 25 foredrag om min iværksætter rejse

Jeg kunne helt sikkert liste flere op, men jeg har high litet nogle jeg gerne vil uddybe lidt mere da det er noget af det som betyder rigtig meget for meget og som er med til at motivere mig i alt hvad jeg gør i med WallPipe.

 1. Det at arbejde med at skabe en bæredygtig virksomhed, er rent ud sagt pisse svært og nogen gange virke det ret håbløst. Det er klart at nogen ting vil være nemmer og sikkert og gå hurtigere hvis man ikke konstant skulle tænke bæredygtighed ind i alt hvad vi gør. MEN når det er sagt, når vi så lykkes med udfordringer, så er det den fedeste fornemmelse og helt fantastisk at vide at vi er med til at gøre en lille forskel i og for verden.

Vi er godt klar over at vi ikke kommer til at rede Verden, men kan sætte et lille aftryk og inspirerer andre mennesker så er vi nået rigtig langt - og det er det vi knokler for.

 1. Noget der er kommet snigen som en af WallPipes strategier, er at opbygge virksomheden med Flex jobber, jeg har fundet ud af at de mennesker der har fået titlen som Flexjobber er en overset resurse. Derfor har jeg valgt at bygge største delen af virksomheden op med netop Flexjobber. Det er nok en af det fedeste beslutninger jeg har taget.
  Det er fantastisk at kunne give dem værdien tilbage i hverdagen og endnu mere fantastisk at se et produkt blive skabt af disse mennesker.

10/11. Corona den skiderik, den kommer vi ikke udenom. Jeg ville egentligt ikke skrive så meget om dette. Men den havde nær aflivet WallPipe. Al omsætning forsvandt fra den ene dag til den anden. Vi kunne ikke udføre nogle strategier da alt var lukket ned.

Heldigvis er jeg ikke typen der sætter sig ned og piver – tværtimod, der blev lavet nogle nye strategier og vi satsede alt hvad vi havde på kistebunden. Det lykkes og få vendt rundt på det hele og det ender faktisk med vi få lavet flere omsætningsrekorder, ansætter yderlig 2 m.m.

Sagt med andre ord, vi kom på den anden side med en lagt større og stærkere virksomhed end før Corona. Men når det er sagt, så er vi lige nu i gang med det vi galder bølge 2 af corona. Bum Bum, og den rammer faktisk hårde end bølge 2! Så i skrivende stund er vi endnu engang ved at sadle om og udfolde nye strategier og det ser ud til at vi lykkes med dette.

Imens corona indtraf i marts, valgte DR1 at filme med på sidelinje for at se hvad vi som iværksætter gjorde/ikke gjorde for at rede virksomheden. Det blev til et rigtig godt program hvor man får et indblik i de udfordringer vi havde og hvor tæt vi var på at måtte lukke biksen.

Nu til afrundingen… Bum Bum Bum…

Alt i alt har det nok været det vildeste år i mit liv (vi trækker lige ungernes fødsel ud af ligningen her)

Det har været virkelig mange op og nedture. Men hvis vi kikker med helikopter blikker så har der været flest opture og vi har sået mange nye frø som vi glæder os til at arbejde videre med. Vi er fx starte med at sælge til nogle større kæder i Tyskland.
Desuden skal vi på Verdens udstillingen i Dubai til oktober og hvad kan det ikke blive til?
Tænk sig at det er lykkes mig at skabe en virksomhed, hvor jeg kan gøre noget godt for andre.
Jeg siger i hvertfald ja tak til et år mere.

-Lisbeth
CEO & Founder