Ville du sige ja?

Ville du sige ja? - WallPipe

Jeg stod i den nok største krise til dato. Corona gjorde sit indtog i Danmark og det udløste at Virksomhedens omsætning var faldet med 90%!

 Både virksomheden og jeg var pludselig blevet enormt sårbare og jeg må indrømme jeg havde svært ved at se hvordan vi skulle få vendt økonomien igen.

Der sker det at Tv-holdet bag Løvens Hule ringer og spørger om de må følge med på min ’’Corona rejser’’ og det blev altså ikke et ja med det samme. Jeg var rigtig bekymret for hvordan det ville komme til at tage sig ud. Vil man bare opleve WallPipe og jeg synke ned samme? Hvordan vil de klippe det? Og hvad vil udfaldet være? Vil jeg kunne lade dem komme ind under huden?
Nu er jeg jo heldigvis indrettet således at jeg elsker at tage udfordringer op, så jeg valgte at se dette som en udfordring, og kort tid efter landede TV- holdet i Randers.

De første optagelser, er hvor Christian Arnstedt kommer på besøg ved WallPipe. Her snakkede vi om hvordan det gik og hvor stor krisen var. Derefter fik vi lagt en ny strategi.

     

Herefter har TV-holdet fulgt mig i 3 måneder og når TV-holdet ikke var tilstede så lavede jeg hjemme filmning i stakkevis. 

Det har været hårdt og grænseoverskridende især fordi jeg ønskede at vise det virkelig billede af hvilken kritisk situation vi stod og hvordan jeg gør forsøget på at vende virksomheden.
Og det at have et Tv-Hold i ''nakken'' ja det vender man sig åbenbart også til. De første par gange var jeg ærligt talt noget nervøs, men til sidst tror jeg faktisk at jeg syntes det var ret sjovt, især fordi man lære TV-holdet rigtig godt at kende og der opstår helt naturligt en intern humor ;) 

Har du ikke set afsnittet endnu kan du se det lige her: https://www.dr.dk/drtv/episode/loevens-hule-_-velkommen-til-virkeligheden_205454

De bedste hilsner 

Lisbeth